لیست اختراعات حسن احمدوند
در اين اختراع كه عملاً كاهش زمان و هزينه توليد را در بر دارد فيكسچري جهت فين زني لوله عصايي طراحي و ساخته شد كه امكان حذف يك سر جوش و همچنين زانويي را فراهم مي سازد. در روش مذكور ابتدا لوله يك خم 180 درجه خورده و سپس فين زني مي شود. فين تيوب هاي توليد شده با اين روش به صورت سري به هم جوش شده و توليد يك لوپ مي نمايند و عملاً بايد براي اتصال آنها به يكديگر دو سر لوله جوشكاري گردد، در صورتي كه در طرح متداول بايد 4 سر لوله جوشكاري شود.
پانل¬هاي نيروگاهي به عنوان سطوح حرارتي بويلر جهت تغيير حالت سيال از مايع به بخار مورد استفاده قرار مي¬گيرند. اين سطوح حرارتي ممكن است به صورت لوله يا پانل (لوله و فين تخت) باشند. در روش¬هاي سنتي موجود، ساخت ديواره¬هاي حرارتي بويلرهاي كمكي به دليل وجود خم¬هاي مختلف انتهاي لوله، در يك مرحله غير ممكن بوده و عملاً توليد به اين روش شامل مراحل طولاني و در نتيجه هزينه و زمان زياد است. از ديد متالورژيكي نيز اضافه نمودن جوش، احتمال خوردگي از منطقه جوش را افزايش داده و نتيجتاً عمر پانل را كاهش و هزينه تعميرات را افزايش مي¬دهد. در فرايند پيشنهادي، پانل با استفاده از يك دستگاه اتوماتيك، جوشكاري شده و به وسيله ماشيني مخصوص، انتهاي لوله¬ها با زواياي دلخواه خمكاري مي¬شوند.
استفاده از روش هاي بيولوژي مولكولي در اكثر رشته هاي علوم پزشكي به خصوص علوم پايه پزشكي، علوم كشاورزي، دامي و زيستي از پركاربردترين و به روزترين روش ها است. متاسفانه در كشور عزيزمان جهت انجام اين امور وابسته به كشورهاي خارجي هستيم. در اين خصوص يكي از كيت هاي مورد استفاده در استخراج RNA است كه در اين طرح هدف طراحي كيت اختصاصي استخراج RNA مشابه خارجي با كيفيت مشابه و يا بهتر از آن براي اولين بار خواهد بود.
استفاده از روش هاي بيولوژي مولكولي در اكثر رشته هاي علوم پزشكي به خصوص علوم پايه پزشكي، علوم كشاورزي، دامي و زيستي از پركاربردترين و به روزترين روش ها است. متاسفانه در كشور عزيزمان جهت انجام اين امور وابسته به كشورهاي خارجي هستيم. با توجه به اينكه در استخراج RNA و اكثر كارهاي بيولوژي مولكولي از آب استريل با هدايت و مقاومت تعريف شده در اين خصوص و عاري از آلودگي و بعلاوه فاقد آنزيم هاي هيدروليز RNAو DNA مي بايست استفاده شود. در اين طرح هدف طراحي و تهيه آب با قابليت هاي مطرح شده است كه مشابه خارجي با كيفيت مشابه و يا بهتر از آن براي اولين بار خواهد بود.
با توجه به اينكه مولكول RNA مولكول ناپايداري است، مي بايست در نمونه گيري و نگهداري آن از روش هايي استفاده كرد كه پايداري RNA حفظ شود. در حال حاضر روش هاي نگهداري RNA عبارتند از: 1-مستقيما بعد از نمونه گيري در منفي 70 درجه نگهداشته شود كه در اين روش پايداري RNA حفظ نمي شود. 2-بعد از نمونه گيري نمونه در نيتروژن مايع نگه داشته شود. در اين روش پايداري RNA حفظ مي شود. اين روش هزينه بر و مهمتر از آن پرمخاطره و پر در دردسر است. 3-استفاده از محلول نگهدارنده RNA كه خارجي است كه روشي است كه معايب نيتروژن مايع را ندارد و روش اختصاصي تري است كه RNA را با كيفيت بهتر نگهداري مي كند ولي هزينه براست. كه با توليد داخلي آن از نظر هزينه هم به صرفه خواهد بود و گامي در راستاي اقتصاد مقاومتي و در جهت استقلال و خود كفايي خواهد بود. از سال 1393 به فكر تهيه محلول نگهداري RNA افتادم و بعد از انجام مطالعات زياد و فراهم كردن بستر مطالعاتي و عملياتي، مواد لازم خريداري شد و روش هاي مختلف مورد آزمايش قرار گرفت. با ياري خداوند متعال نتايج مناسبي بدست آمد.
موارد یافت شده: 5